Меню
Вашата количка

Блог RSS Feed

21 авг ADSCOPE LITE 619<br>  ВАШИЯТ УЛТРА ЛЕК КЛИНИЧЕН СТЕТОСКОП
0 1084
AFD ДИАФРАГМА Технологията AFD (дизайн с регулируема честота) Ви позволява да настроите акустичния отговор, като използвате лек натиск за ниски честоти и по-силен натиск за високи честоти. ПО-ДЕБ..
20 окт Ранната диагностика спасява живот #THINKPINK
0 1665
Ракът е един от най-сериозните здравословни проблеми в съвременното общество. В последните години при подходящо лечение се постигат успехи чрез иновативни технологии и методи, но най-важно за постиг..
24 авг Кой е най-подходящият стетоскоп за мен?
0 1855
Американската фирма ADC ADSCOPE предлага голямо разнообразие от професионални модели с различни опции. Всички професионални стетоскопи се характеризират с: Ø  Бинаурален шлаух, фиксиран на 15° за ма..
08 юли Какво трябва да има в аптечката на автомобила?
0 12738
Имаме аптечка в автомобила си, но дали тя отговаря на изискванията на МЗ? Запознайте се с инструкцията за съдържанието на аптечките на МПС:ИНСТРУКЦИЯ № 1 от 20.02.2008 г. за съдържанието на аптечки..
08 юли Грижа и поддръжка на стетоскопа
0 1398
Стетоскопите ADC са едни от най-издържливите и стабилни медицински инструменти, които бихте притежавали. С правилна грижа и поддръжка ще можете много продължително да се възползвате от аудио качеств..
08 юли 10 фактора, които влияят на правилното отчитане на кръвното налягане
0 2528
Случвало ли Ви се е да измерите кръвно налягане, което е по-високо от очакваното? Дали като пациент или като специалист, сте забелязали, че вероятността за отчитане на високи стойности не е необичай..

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)