Меню
Вашата количка

ПУЛСОКСИМЕТРИ

ПУЛС ОКСИМЕТЪР iHEALTH AIR ПУЛС ОКСИМЕТЪР iHEALTH AIR
Онлайн оферта -33 %
Производители: GIMA
Устройство за измерване нивото на кислород в кръвта, пулс и индекс на перфузия. Измерва и записва стойностите на SpO2 и пулс от мобилното устройствоLED дисплей, изобразяващ стойностите на сатурация, пулс индекс на перфузияБезкабелно свързване чрез Bluetooth 4.0Безплатно приложение iHealth Съвм..
119.00лв. 178.00лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA - ИталияУстройство за измерване нивото на кислород в кръвта и пулс. Дисплей, изобразяващ стойностите и кривите на SpO2 и пулс Индикация за слаба батерия Автоматично изключване Мека силиконова подложка Размер, подходящ за приложение при деца и възрастни Изображението на дисплея м..
98.00лв.
ПУЛС ОКСИМЕТЪР РС-60 В1 ПУЛС ОКСИМЕТЪР РС-60 В1
Онлайн оферта -50 %
Производители: SZ CREATIVE
Характеристики:Ø  OLED дисплейØ  Измерва и изобразява стойностите на пулс, сатурация и пулсов индекс в цифрова и графична формаØ  Подходящ за използване от възрастни и децаØ  Дисплеят със стойностите на екрана се върти в 4 посоки Ø  Индикатор за слабо захранванеØ  ..
49.00лв. 98.00лв.
ПУЛС ОКСИМЕТЪР РС-60F ПУЛС ОКСИМЕТЪР РС-60F
Онлайн оферта -50 %
Производители: SZ CREATIVE
Характеристики:Ø  OLED дисплейØ  Измерва и изобразява стойностите на пулс, сатурация и пулсов индекс в цифрова и графична формаØ  Дисплеят със стойностите на екрана се върти в 4 посоки Ø  ВодозащитенØ  Режими на измерване: Непрекъснат и 30-секунденØ  Анализ на пулс..
54.00лв. 108.00лв.
Производители: SZ CREATIVE
Характеристики:Ø  Цветен LED дисплейØ  Измерва и изобразява стойностите на пулс, сатурация и пулсов индекс в цифрова и графична формаØ  Подходящ за продължително непрекъснато мониториране на стойноститеØ  Съхранение на данни до 384 часаØ  Индикатор за слабо захранва..
390.00лв.

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)