Меню
Вашата количка

КОМПРЕСИВНИ ЧОРАПИ

Производители: WONDER WINK
Производител - WONDER WINK - САЩ Удобни и меки компресивни 3/4 чорапи.Помагат за облекчаване на болките в краката при продължително стоене на крака.Градуивната компресия подобрява кръвообръщението и подпомага възстановяването на мускулитеСтилният дизайн допълва Вашата визия. Компресия 15-20 mmHg..
48.00лв.
Производители: WONDER WINK
Производител - WONDER WINK - САЩЦветни 3/4 чорапи с градуивна компресия.Възпрепятстват появата на отоци и умората в краката.Създават удобство и радост на краката!Стилните принтове добавят настроение на Вашата визия. Компресия 8-15 mmHg  Непрегъваща се лента в горната част Съдържание: 90% найлон..
38.00лв.
Производители: GIMA
Произведени в ИталияКомпресивни чорапи, до коляното.Разработени за динамични жени, които се нуждаят от превенция чрез еластична компресия, но не желаят да направят компромис със стила си.Изключително подходящи за привантивно приложение, осигурявайки комфорт и удобство чрез еластичната компресия.Сред..
29.50лв.
Производители: GIMA
Произведени в ИталияКомпресивни чорапи, до средата на бедрото.Разработени за динамични жени, които се нуждаят от превенция чрез еластична компресия, но не желаят да направят компромис със стила си.Средно ниво на компресия: 70DEN - 10 - 14 mmHg в областта на глезена.Състав: 84% полиамид, 16% еластан...
56.50лв.
Производители: GIMA
Произведени в ИталияЕластични чорапи за компресивна терапия на разширени вени, венозна недостатъчност и тромбоза.Компресионни стягащи чорапи при оток на краката за възстановяване на нарушения приток на кръв във вените.Стягащи чорапи за подобряване на проходимостта на кръвоносните съдове при разширен..
38.00лв.
Производители: GIMA
Произведени в ИталияКомпресивни чорапи, до коляното.Висококачествени чорапи, изработени от мек памук в комбинация с еластични фибри, осигуряващи подходящата градуирана компресия.Изключително подходящи за привантивно приложение, осигурявайки комфорт и удобство чрез еластичната компресия.Средно ниво н..
37.50лв.

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)