Меню
Вашата количка

ФИКСАТОРИ ЗА ГРЪБ И РАМЕНЕН ПОЯС

Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Неправилна стойка при деца в училищна възраст- Начален стадий на гръбначни изкривявания- Сколиоза- При болки в гърба, причинени от неправилна стойка- Слабост на гръбните мускули- Постуларни болки, причинени от продължителна работа в седнало или наведено полож..
28.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаИзработен от памук, осигурява поддръжка и фиксация на горния крайник. Стабилизира и освобождава напрежението от ръката, рамото и лакета. Може да се използва в комбинация с други ортопедични продукти и гипс.Размера се определя от разстоянието от върха на пръстите до лакета.S - 30 - 36..
19.50лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дислокация на раменната става- Травми на акромиоклавикуларната става (между ключицата и лопатката)- Постоперативно лечение след хирургична намесаОпределянето на точния размер е според обиколката на гръдния кош.M - 60 - 80 см.L - 80.5 - 100 см.XL - 100.5 - 120..
47.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Травми на рамото, които не изискват хирургична намеса или гипсиране- Кифоза- Прилагане на корекции без хирургична намеса- Осигурява фиксиране на раменния пояс при фрактури на ключица и скапулаОпределянето на точния размер е според надгръдната обиколка.Размери..
54.00лв.

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)