Меню
Вашата количка

ВЕНОСКОПИ, ВИДЕО ОТОСКОПИ И ДЕРМАТОСКОПИ

КАПИЛЯРОСКОП MIC WI-FI И USB
По заявка
Производители: GIMA
Иновативен капиляроскоп с Wi-Fi безжично предаване. Малък, лесен за работа, лек и преносим. Може да се използва с всички най-популярни смартфони, таблети и компютри. Основен софтуер за заснемане на снимки и видео. Включени приложения на Google/Apple.Спесификации:-     &nb..
1080.00лв.
Производители: GIMA
Портативен веноскоп за лесно откриване на вените при възрастни и деца, хора с наднормено тегло, хора с по-тъмна кожа, пациенти с трудно достъпни вени.Светлинните лъчи проникват в кожата и действат като източник на светлина, достигайки дълбоко осветяване на подкожните тъкани. Вените в областта на..
789.00лв.
Характеристики:-        Регулиране на яркостта-        Промяна на цветовете-        Регулиране размера на осветеното поле-        Режим инверсия: Възможност..
6200.00лв.
Характеристики:-        Регулиране на яркостта-        Промяна на цветовете: 5 режима       -      3 размера на осветеното поле при деца-       ..
8280.00лв.
Характеристики:-        Регулиране на яркостта: 5 степени-        Промяна на цветовете: 5 режима-        Режим инверсия: Възможност да се освети само вената или само тъканта около вената-&nbs..
9500.00лв.

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)