Меню
Вашата количка

ИНХАЛАТОРИ

Производители: KARE MEDICAL
Компресивният инхалатор AEROCARE-II е разработен за успешното лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Той създава въздушна струя, преминаваща от инхалатора към чашката за медикаменти превръщайки използвания медикамент в аерозолна мъгла за по-лесно инхалиране.Подходящ за използван..
72.00лв.
Производители: AGU
Небулайзерът AGU TOMCHI е специално разработен, за да помогне ефективно в борбата с респираторните заболявания на дихателните пътища при децата. Частиците, които разпрашава инхалаторът са с размер MMAD 3,6 микрона и доставят лекарството директно в огнището на заболяването, намиращо се в бронхите или..
199.00лв.
Производители: AGU
Устройството работи с технологията IntelliFlow и е предназначено да подпомага лечението на респираторни заболявания, които се характеризират с обструкция на дихателните пътища, както и на астма, емфизем, бронхит и други. Докато е в интелигентен режим, инхалаторът разпрашава лекарството само по ..
229.00лв.
Производители: CA - MI
Характеристики: Компресорен тип Размера на частиците 2,44 µmАпаратът е окомплектован с мундщук, маска за деца и за възрастни, накрайник за назална инхалацияПродължителност на работния цикъл: непрекъснат Тегло: 1,65 кг...
82.00лв.
Производители: CA - MI
NEW VAPINAL е уред за инхалиране с термална вода. Разполага с контейнер за затопляне от неръждаема стомана, който образува топла въздушна струя, наподобяваща естествените  термални води. Прилага се при лечение на горни и долни дихателни пътища.Характеристики:Обем на контейнера: 800 мл.Врем..
348.00лв.
Производители: CA - MI
АПАРАТЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ИНТЕНЗИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ В КЛИНИЧНИ И БОЛНИЧНИ УСЛОВИЯХарактеристики: Компресорен тип 4 размера на частиците: 3.32, 4.07, 4.13 и 4.18 µmАпаратът е окомплектован с мундщук, маска за деца и за възрастни, накрайник за назална инхалацияПродължителност на работния цикъл: непрекъсн..
185.00лв.
Производители: LITTLE DOCTOR
Подходящ за домашно и клинично приложениеХарактеристики: Компресорен тип 3 режима на инхалация (с размер на частиците 0.3, 0.4 и 0.5 µm) Според настройката на режима, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли)Апаратът е окомплектован с 2 бр. мундщук,..
121.00лв.
Производители: LITTLE DOCTOR
Характеристики: Компресорен тип 3 режима на инхалация (с размер на частиците 0.3, 0.4 и 0.5 µm) Според настройката на режима, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли)Апаратът е окомплектован с 2 бр. мундщук, маска за деца, маска за възрастни, 2 бр...
95.00лв.
Производители: LITTLE DOCTOR
Характеристики: Компресорен тип 3 накрайника за регулиране размера на частиците (0.3, 0.4 и 0.5 µm) Според настройката на накрайника, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли)Апаратът е окомплектован с мундщук, маска за деца и за възрастни  Об..
82.00лв.
Производители: MICROLIFE
Новият компресорен инхалатор Microlife NEB 210 е с иновативна система на пулверизиране за ефикасно лечение на горни и долни дихателни пътища. Високоскоростен пулверизатор за кратко време на инхалация допринася за бързо лечение. Възможност за избор на индивидуална терапия, посредством регулируема ско..
119.00лв.
Производители: MICROLIFE
Новият Microlife NEB PRO 2 в 1 Professional е цялостна аерозолна терапевтична система за лечение на горните и долните дихателни пътища и промиване на носа. Оборудван е със здрав и безшумен компресор, подходящ за продължителна употреба.Характеристики: Компресорен типРазмер на частиците: 3.5 µ..
159.00лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияНов продуктХарактеристики: Небулайзер от ново поколение 3-степенен регулируем накрайник за размер на частиците (от 2 до 7,5 µm) Според настройката на накрайника, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли) V.V.T. технологи..
153.00лв.

Показани са 1 до 12 от 22 (2 страници)