Меню
Вашата количка

ИНХАЛАТОРИ

Производители: KARE MEDICAL
Компресивният инхалатор AEROCARE-II е разработен за успешното лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Той създава въздушна струя, преминаваща от инхалатора към чашката за медикаменти превръщайки използвания медикамент в аерозолна мъгла за по-лесно инхалиране.Подходящ за използван..
72.00лв.
Производители: CA - MI
Характеристики: Компресорен тип Размера на частиците 2,44 µmАпаратът е окомплектован с мундщук, маска за деца и за възрастни, накрайник за назална инхалацияПродължителност на работния цикъл: непрекъснат Тегло: 1,65 кг...
82.00лв.
Производители: CA - MI
NEW VAPINAL е уред за инхалиране с термална вода. Разполага с контейнер за затопляне от неръждаема стомана, който образува топла въздушна струя, наподобяваща естествените  термални води. Прилага се при лечение на горни и долни дихателни пътища.Характеристики:Обем на контейнера: 800 мл.Врем..
348.00лв.
Производители: CA - MI
АПАРАТЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ИНТЕНЗИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ В КЛИНИЧНИ И БОЛНИЧНИ УСЛОВИЯХарактеристики: Компресорен тип 4 размера на частиците: 3.32, 4.07, 4.13 и 4.18 µmАпаратът е окомплектован с мундщук, маска за деца и за възрастни, накрайник за назална инхалацияПродължителност на работния цикъл: непрекъсн..
185.00лв.
Производители: LITTLE DOCTOR
Подходящ за домашно и клинично приложениеХарактеристики: Компресорен тип 3 режима на инхалация (с размер на частиците 0.3, 0.4 и 0.5 µm) Според настройката на режима, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли)Апаратът е окомплектован с 2 бр. мундщук,..
121.00лв.
Производители: LITTLE DOCTOR
Характеристики: Компресорен тип 3 режима на инхалация (с размер на частиците 0.3, 0.4 и 0.5 µm) Според настройката на режима, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли)Апаратът е окомплектован с 2 бр. мундщук, маска за деца, маска за възрастни, 2 бр...
95.00лв.
Производители: LITTLE DOCTOR
Характеристики: Компресорен тип 3 накрайника за регулиране размера на частиците (0.3, 0.4 и 0.5 µm) Според настройката на накрайника, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли)Апаратът е окомплектован с мундщук, маска за деца и за възрастни  Об..
82.00лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияНов продуктХарактеристики: Небулайзер от ново поколение 3-степенен регулируем накрайник за размер на частиците (от 2 до 7,5 µm) Според настройката на накрайника, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли) V.V.T. технологи..
153.00лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияЗа бебета и децаХарактеристики: Компресорен типДебит на пулверизиране: 0,35 мл./ мин. Размер на частиците 3,4 µmКоличество на медикамента: 2 - 12 мл. Интересен дизайн за деца В комплекта са включени мундщук, детска маска и маска за възрастниТегло: 1,22 кг...
129.00лв.
Производители: OMRON
Технология и дизайн - ЯпонияКомпактенХарактеристики: Най-малкия и лек компресор на OMRON Подходящ за домашна употреба Размер на частиците 3 µm Подходящ за по-леки респираторни заболявания Отлично съотношение цена - качество..
99.00лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияХарактеристики: Дълъг режим на работа Тих и надежден компресор с дълъг живот Размер на частиците 3 µm Водоустойчив бутон за включване V.V.T. технология, непозволяваща смесването на вдишвания и издишвания въздушен поток..
179.00лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияКомпресорен инхалатор и аспиратор 2 в 1Характеристики: Две разпрашаващи глави в комплекта - за таргетирано въздействие върху дихателния тракт При нарушения на горните дихателни пътища (напр. запушен нос, простуда, алергии), при ринит, синузит, фарингит, възпаление на ..
183.00лв.

Показани са 1 до 12 от 18 (2 страници)