Меню
Вашата количка

ДРУГИ

Производители: GIMA
Уред за измерване на подкожни мазниниМатериал: ПластмасаРазмери: 16,5 х 10 х 0,5 см.Тегло: 22 гр...
28.00лв.
Производители: GIMA
Произход ИталияКалипер, изработен от ABS пластмаса, с алуминиева скала. Измерва способността при докосване да се разграничат две точки една от друга.При неврологично изследване се тества реакцията от докосване с два остри предмета върху фино инервираните части на кожата. Двуточковата дискриминация е..
32.00лв.
Производители: GIMA
За професионална употребаПрецизен и точен уред за измерване на подкожни мазнини, базирано на системата на Танер и Уайтхаус:- Налягане на сгъвката: около 10 г/ мм2- Контактна повърхност на сгъвката: около 6 х 11 мм.Материал: Пластмаса..
54.00лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA  - Италия Медицински метър за измерване обиколката на главата на деца, до 60 см.Изработен от специален, мек, пластмасов материал..
9.50лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA  - ИталияСпециална кутия с педиатрична скала за сравнение обиколката на главата спрямо стандартните норми на растеж при деца от 0 до 36 месеца.Рулетката е двустранна - за мъже и жени. Оцветена е в различни цветове - за идентифициране на метаболитен риск при абдоминално измерване.Дължин..
28.00лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA  - ИталияПрофесионална рулетка.Двустранна - за мъже и жени. Оцветена е в различни цветове - за идентифициране на метаболитен риск при абдоминално измерване.Може да се използва и за измерване обиколката на главата.Дължина: 8 - 150 см. ..
24.00лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA  - Италия За измерване различни части на тялото: ръка, бедро, подбедрица, гръдна обиколка, талия, ханш, обиколка на глава и др. Измерва в инчове и сантиметри Обща дължина на измерване: 60 инча/ 152 см Стилен дизайн, лесно измерване Здрава винилова лента Бутон за бързо прибиране н..
19.50лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA  - Италия За измерване степента на сколиоза (отклонение на гръбначния стълб латерално, ляво и дясно) С помощта на инструмента могат да се установят анормални състояния и нивото на развитие.  Дава възможност за сравнение на резултатите през различни периоди и конкретизиране..
38.00лв.
Производители: ERLER ZIMMER
Произход ГерманияИзработен от твърда пластмаса.Приложим в ортопедичната хирургия за измерване обхвата на движение на ставите на пръстите.С кръгла скала...
20.00лв.
Производители: GIMA
Произход ИталияПриложим в ортопедичната хирургия за измерване обхвата на движение на ставите: лакет, коляно и пръсти.С кръгла скала.Размер: 205 х 45 см...
15.00лв.
Производители: ERLER ZIMMER
Произход ГерманияИзработен от твърда пластмаса.Приложим в ортопедичната хирургия за измерване обхвата на движение на ставите: лакет, коляно и пръсти.С кръгла скала...
22.00лв.

Показани са 1 до 11 от 11 (1 страници)