Меню
Вашата количка

ДРУГИ

Производители: GIMA
Уред за измерване на подкожни мазниниМатериал: ПластмасаРазмери: 16,5 х 10 х 0,5 см.Тегло: 22 гр...
28.00лв.
Производители: GIMA
Произход ИталияКалипер, изработен от ABS пластмаса, с алуминиева скала. Измерва способността при докосване да се разграничат две точки една от друга.При неврологично изследване се тества реакцията от докосване с два остри предмета върху фино инервираните части на кожата. Двуточковата дискриминация е..
32.00лв.
Лента за маркиркировка на под, с висока степен на залепяне и устойчива на УВ лъчение и вода. Подходяща за външно и вътрешно приложение.Ширина: 5 см.Дължина: 30 м.ОЗНАЧЕНИЕ НА ХОРИЗОНТАЛНИ МАРКИРАЩИ ЛЕНТИ:ЧЕРНО / ЖЪЛТА - при обозначаване на опасни участъци в промишлени халета и складове, за маркиране..
49.00лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA  - Италия За измерване различни части на тялото: ръка, бедро, подбедрица, гръдна обиколка, талия, ханш, обиколка на глава и др. Измерва в инчове и сантиметри Обща дължина на измерване: 60 инча/ 152 см Стилен дизайн, лесно измерване Здрава винилова лента Бутон за бързо прибиране н..
19.50лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA  - ИталияСпециална кутия с педиатрична скала за сравнение обиколката на главата спрямо стандартните норми на растеж при деца от 0 до 36 месеца.Рулетката е двустранна - за мъже и жени. Оцветена е в различни цветове - за идентифициране на метаболитен риск при абдоминално измерване.Дължин..
28.00лв.
Производители: GIMA
Джобна рулетка за измерване на индекс на телесна маса (BMI) до 150 см.Калкулатор за индекс на телесна маса (BMI) на предния панел. ..
28.00лв.
Производители: GIMA
Произход ИталияПриложим в ортопедичната хирургия за измерване обхвата на движение на ставите: лакет, коляно и пръсти.С кръгла скала.Размер: 205 х 45 см...
15.00лв.

Показани са 1 до 7 от 7 (1 страници)