Меню
Вашата количка

ПЪРВА ПОМОЩ

Оборудвана кутия с материали за оказване на първа помощ  (Снимката на съдържанието е ориентировъчна)·                 Кутия, изработена от полипропилен·         &n..
49.00лв.
Произход ГерманияСъдържание според DIN 13164 съгласно Правилника за движение по пътищата Патентована концепция за вътрешно разпределение: 12 отделения с пиктограми за употреба Чанта от здрав и водоустойчив найлон с цип Включва 44 части: лепенки, одеало, превръзки, бинтове, триъгълни кърпи, ножица..
18.00лв.
Материал: 100% памук8 дипли100 бр./ оп...
2.90лв.
Метална, с едно отделение.Размери: 20 х 13 х 7 см...
6.50лв.
Подходяща за съхранения на превързочни материали и лекарства.Подходяща за употреба в дома, офиса и на работното място.Размери: 30 х 20 х 9 см.С 5 отделения - 1 голямо и 4 малки...
19.00лв.
За съхранения на превързочни материали и лекарства.Подходяща за употреба в дома, офиса и на работното място.Размери: 24 х 14 х 9 см...
12.00лв.
Производители: PVS
Оборудвана аптечка с възможност за стенен монтажИзработена от полипропилен Закопчаване тип "Въртящи се фиксатори"Окомплектована със стойка за стена и дръжка за транспортиране, осигуряваща бързо и лесно ползванеОкомплектована с материали за оказване на първа помощ(Снимката на съдържанието е ориентиро..
74.00лв.
Производители: PVS
Оборудван куфар с възможност за стенен монтажИзработена от 100% рециклирани материали с РР/ WPS - дървесна пластмаса. Запазва всички качества на дървесината и предпазва околната среда от замърсяване.Закопчаване тип "Въртящи се фиксатори"Окомплектована със стойка за стена и дръжка за транспорторане, ..
109.00лв.
Производители: PVS
Оборудван куфар с възможност за стенен монтажИзработена от полипропилен.Закопчаване тип "Въртящи се фиксатори"Окомплектована със стойка за стена и дръжка за транспорторане, осигуряваща бързо и лесно ползванеОкомплектована с материали за оказване на спешна помощ(Снимката на съдържанието е ориентировъ..
389.00лв.
Производители: PVS
Оборудван куфар с възможност за стенен монтажИзработена от полипропилен.Закопчаване тип "Въртящи се фиксатори"Окомплектована с дръжка за транспорторане, осигуряваща бързо и лесно ползванеОкомплектована с материали за оказване на спешна помощ(Снимката на съдържанието е ориентировъчна)·  &nb..
578.00лв.

Показани са 1 до 12 от 17 (2 страници)