Меню
Вашата количка

Гаранция

Всички продукти, които се предлагат на www.medmagbg.com  са с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на вносителите/ производителите. Всички продукти, са нови, в оригинални опаковки и с гарантиран произход и качество.

 При получаване продуктът е придружен с попълнена и заверена гаранционна карта.

При получаване на пратка, куриерът от спедиторската фирма (СПИДИ или ЕКОНТ)  Ви издава документ (разписка), който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане.


ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Всеки закупен от www.medmagbg.com продукт се изпраща с опция преглед и в случай, че не отговаря на Вашите очаквания, можете да го върнете в срок до 14 дни от получаването му. Не дължите никакви допълнителни разходи, с изключение на транспортните разходи до наш склад (гр. Варна, ул. „Селиолу” №19).

След като получим обратно отказания продукт, ние ще възстановим по банков път всички разходи, заплатени от Вас, без разходите, възникнали по отношение отказа на пратката в 14-дневен срок. Не се приемат пратки, изпратени с наложен платеж към нас.

В следните случаи НЯМАТЕ право да върнете закупен от Вас продукт:


  • Цялостта на опаковката е нарушена
  • Документацията, придружаваща продукта е с нарушен вид
  • Отделните компоненти, които са в опаковката на продукта, са с нарушен вид
  • Продуктът и използван, независимо от времетраенето/ броя пъти и причината за това

В случай, че някое от гореописаните условия не е спазено, имате право да се възползвате от настъпилите след това гаранционни условия.

При установен дефект, купувачът има право на рекламация, която може да предяви към вносителя/производителя на съответния продукт, отбелязан на гаранционната карта.

ВАЛИДНОСТ НА ГАРАНЦИЯТА

За всеки продукт гаранционните условия са различни и са описани в гаранционната карта на продукта. Важно условие е да сте сигурни, че сте спазили всички условия.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА

Попълнете формуляра от ТУК

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА

Опаковайте продукта безопасно в оригиналната му опаковка, заедно със всички необходими документи, вкл. и формуляра и го изпратете до посочения адрес на гаранционната карта.

Транспортният разход към вносителя/ производителя е за сметка на клиента. След установяване на дефекта и причината за него се определя за чия сметка е транспортният разход обратно до клиента.


Клиентът НЯМА право да предяви рекламация към продукта в случаите, когато:

  • Не може да удостовери датата на закупуване и собствеността на продукта чрез попълнена и заверена гаранционна карта, касов бон/ фактура/ разписка от куриера за заплатен ППП.
  • Настъпил дефект в резултат на неправилна експлоатация.
  • Настъпил дефект в случай на неспазване инструкциите, описани в инструкцията за употреба и гаранционната карта на продукта.