Меню
Вашата количка

ТЕГЛИЛКИ

Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияХарактеристики: Предлага се в няколко цвята Измерва в различни мерни единици (kg/ st/ lb) Автоматично изключване Сменяема батерия Обхват на теглене 5 - 150 кг...
56.60лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияХарактеристики: Лесно и точно измерванеВключване само с едно докосванеГолям LCD екранВезната се изключва незабавно след като се е свързала с приложението OMRON Connect AppСъхранение на измерванията и възможност за споделянето им чрез приложението OMRON Connect AppПамет..
89.00лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияХарактеристики: BLUETOOTH връзка с вашето мобилно устройство посредством приложението OMRON CONNECTOMRON CONNECT е наличен в GOOGLE PLAY и APPLE APP STOREИзмерва процента телесни мазнини и класификацияИзмерване и класификация на междуорганните мазниниИзмерване и класиф..
249.00лв.
Производители: SECA
Произход ГерманияЕлектронна теглилка, подходяща за професионална и домашна употреба.Коритото се сваля лесно и може да се използва за бебета и за деца.Обхват на измерване:  до 20 кг.Точност на измерване: 5 г < 10 кг. > 10 гФункции: Тара, BMI, автоматично задържане, авто..
445.00лв.
Производители: GIMA
Произход ЕвропаЕлектронна теглилка, подходяща за домашна употреба.Коритото е изработено от пластмаса, може да се сваля.Може да се използва за бебета и за деца.Автоматично изключване и индикатор за слаба батерия.Обхват на измерване:  до 20 кг.Точност на измерване: 10 гр. Размери на коритото: 525 х 30..
135.00лв.
Производители: GIMA
Произход ИталияМеханична теглилка, подходяща за домашна употреба.Коритото е изработено от пластмаса.Дисплеят е в килограми и паунди.Обхват на измерване:  до 20 кг.Точност на измерване: 50 гр. (от 0 до 10 кг.)                                   100 гр. (от 10 до 20 кг.)..
125.00лв.
Производители: SECA
Произход ГерманияЕлектронна везна, подходяща за професионална и домашна употреба.Дисплей на нивото на очите - за по-голямо удобство.Обхват на измерване:  до 180 кг.Точност на измерване: 100 гФункции: Автоматично включване, автоматично изключванеЕл. захранване: 4 батерии, тип ААРа..
678.00лв.
Производители: SECA
Произход ГерманияКЛАС III, М СертификатЕлектронна везна за професионална употреба. Подходяща за използване в болници, медицински практики и други здравни заведения.Дисплей на нивото на очите - за по-голямо удобство.Платформа изработена от здрава и устойчива стомана и алуминий.Колелца - за по-лесно и..
1578.00лв.
Производители: GIMA
Произход ИталияДигитална тиглилка с много голям, лесен за разчитане LCD дисплей с диаметър 65 мм. Твърда и здрава стоманена кострукция с удобна платформа.Възможност за измерване на теглото в различни мерни единици: паунд, килограм, стоун. Обхват на измерване: до 200 кг.Точност на измерване: 100 гр.Е..
148.00лв.
Производители: CA - MI
Произход ИталияДигитална теглилка с платформа, изработена от черно закалено стъкло. С помощта на 4 изключително чувствителни сензора, везната има функция за възстановяване на настройките, включване и изключване в рамките на 10 секунди. Индикация за слаба батерия и тегло над допустимото. Възможн..
42.00лв.
Производители: GIMA
Произход ИталияПрофесионална механична теглилка с класически дизайн.Голям и ясен дисплей, здрав стоманен корпус.Обхват на измерването: до 160 кг.Точност: 1 кг.Даметър на дисплея: 180 мм.Тегло: 3 кг.Размери: 430 х 380 х 70 мм...
135.00лв.

Показани са 1 до 11 от 11 (1 страници)