Меню
Вашата количка

СПЕШНА МЕДИЦИНА

Лек, ергономичен, с метална дръжка и високо качество на осветлението.Изработен от неръждаема стомана.Лесна стерилизация, без необходимост от сваляне на крушката.Окомплектован с лъжици № 1, 2 и 3.Куфар с противоударно покритие...
260.00лв.
Високо качество на осветлението.Изработена от неръждаема стомана.Лесна стерилизация, без необходимост от сваляне на крушката.Размери:00 - за недоносени0 - за недоносени/ новородени1 - за бебета/ деца2 - за възрастни3 - за възрастни - голяма..
59.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №0 - за новородени/ малка..
12.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №1 - за новородени/ голяма..
15.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №2 - за деца/ малка..
18.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон и полисулфон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №3 - за деца/ голяма..
27.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон и полисулфон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №4 - за възрастни/малка..
29.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон и полисулфон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №5 - за възрастни/голяма..
31.00лв.
Покет маската за обдишване е неинвазивен уред, без латекс, с надуваемо уплътнение и вграден клапан за еднопосочно подаване на въздух, ефикасен филтър, защитаващ от директен контакт уста - уста с пациента по време на обдишване.Може да се прилага при деца и възрастни.Окомплектована е с компактна пласт..
22.00лв.
Произход ИталияИзработена от здрава, непромокаема материя Система с цветни секции – за по-лесна идентификация на съответстващия цвят 3 основни отделения 8 цветни, отделящи се несесери с прозрачна предна част Дръжка за ръка и за през рамо Размери: 40 х 24 х 37 см. Тегло: 2.7 кг...
0.00лв.
Производители: GIMA
Силиконов балон за обдишване, без латекс.Автоклавируем.Обем: 1600 мл.Окомплектован с маска за възрастни №4...
108.00лв.

Показани са 1 до 12 от 17 (2 страници)