Меню
Вашата количка

ОРТЕЗИ ЗА ХОДИЛО

Производители: PEDAG
Супер мека възглавничка, която предотвратява натиска и облекчава болката, причинена от мазоли, кокоши трън и брадавици, намиращи се на пръстите или ходилната част на краката. Продукта е изработел от гъвкав и хигиенен гел, който е силно еластичен и устойчив на разкъсване. За еднократна употреба ..
10.00лв.
Изработена от висококачествен силикон.За приложение при метатарзалгия, хиперкеритоза, както и като шок абсорбер...
18.50лв.
Размер:  Универсална, за ляв или десен крак Материал: Неопрен Приложение: При лечение на Халукс Валгус. За успокояване на болката и коригиране позицията на палеца на крака спрямо цялото съпало. За прибиране на изпъкналото кокалче, без оперативна намеса...
18.50лв.
Производители: PEDAG
Kомбинирани ортопедични стелки за високи сводове. Омекотяват и позиционират петата, като преразпределят  равномерно натоварването в ходилото. Поддържат сводовете, ограничавайки пронацията. Коженият слой на стелките абсорбира влагата отделяна от краката и така поддържа оптимална влажност.Ма..
47.00лв.
Производители: PEDAG
Стелки за активно спортуващи хора. Покрити са със специално текстилно влакно, което отвежда влагата при потенето на краката.Анатомично поддържат напречния и надлъжен свод, омекотяват възглавничките и петата. Поемат натоварването и удара на ходилата с пода. Подходящи за спортни обувки и маратонки.Мат..
49.00лв.
Ортопедичните стелки Актив са предназначени за създаване на комфорт при ходене, както при хора с плоскостъпие, така и за всички които държат на здравето на своите крака.Интензивното ежедневно натоварване с работа , спорт, туризъм, както и бременността и наднорменото тегло са фактори, които могат да ..
33.00лв.
Стелките Оптимал са разработени с цел да предпазват ходилата от деформация и да облекчат ежедневното натоварване на стъпалата.Стелките Оптимал преразпределят натоварването от деликатните зони на ходилото и по този начин създават комфорт при ходене. Ортопедичните стелки са необходими:          - при ..
33.00лв.
Стелката, тип супинатор, има за цел да измести центъра на тежестта от вътрешния контур на ходилото към външния, като по този начин ходилото заема правилна позиция.Изработените от висококачествени материали супинатори, създават благоприятни условия за формиране на сводовете на детското ходило и избяг..
29.00лв.
Изработена от мек, термопластичен силиконов гел.Прилепва плътно по извивката на крака, предпазва от пришки и успокоява болката.2 бр./ к-кт..
9.00лв.
Производители: PEDAG
Предпазителя спира болката и дискомфорта причинени при триенете на кокалчето в борда на обувката. Също така спира и предпазва ставата от образуването на мазол.Нанижете предпазителя върху палеца на крака, като за целта използвате отвора. След това поставете възглавничката, така че да легне върху кока..
10.00лв.
Производители: PEDAG
Мек гелообразен предпазител с формата на шапцица.Мекият гел осигурява облекчение при проблеми с гънките на ноктите, врастнали нокти и проблеми с пръстите на краката.• предпазва и облекчава• има болкоуспокояващ ефект• за проблеми с гънките на ноктите• с врастнали нокти• за бегачи, футболисти, туристи..
10.00лв.
Производители: PEDAG
За защита при протривания, ранички, мазоли и кожни втвърдявания на пръстите. Нанизва се на пръста и се поставя върху болното място. Хипоалергично и хигиенно.Той предпазва и облекчава, има болкоуспокояващ ефект, за точки на натиск и наранявания, за брадавици и мазоли. Предлаг..
10.00лв.

Показани са 1 до 12 от 18 (2 страници)