Меню
Вашата количка

ОРТЕЗИ ЗА ХОДИЛО

Изработена от висококачествен силикон.За приложение при метатарзалгия, хиперкеритоза, както и като шок абсорбер...
18.50лв.
Размер:  Универсална, за ляв или десен крак Материал: Неопрен Приложение: При лечение на Халукс Валгус. За успокояване на болката и коригиране позицията на палеца на крака спрямо цялото съпало. За прибиране на изпъкналото кокалче, без оперативна намеса...
18.50лв.
Ортопедичните стелки Актив са предназначени за създаване на комфорт при ходене, както при хора с плоскостъпие, така и за всички които държат на здравето на своите крака.Интензивното ежедневно натоварване с работа , спорт, туризъм, както и бременността и наднорменото тегло са фактори, които могат да ..
33.00лв.
Стелките Оптимал са разработени с цел да предпазват ходилата от деформация и да облекчат ежедневното натоварване на стъпалата.Стелките Оптимал преразпределят натоварването от деликатните зони на ходилото и по този начин създават комфорт при ходене. Ортопедичните стелки са необходими:          - при ..
33.00лв.
Стелката, тип супинатор, има за цел да измести центъра на тежестта от вътрешния контур на ходилото към външния, като по този начин ходилото заема правилна позиция.Изработените от висококачествени материали супинатори, създават благоприятни условия за формиране на сводовете на детското ходило и избяг..
29.00лв.
Изработена от мек, термопластичен силиконов гел.Прилепва плътно по извивката на крака, предпазва от пришки и успокоява болката.2 бр./ к-кт..
9.00лв.
Изработена от мек, термопластичен силиконов гел.Прилепва плътно към кожата и успокоява напрежението и болката в ставата...
9.00лв.
Ортопедичните подложки за пети - шок абсорбер, са предназначени да поемат динамичното напрежение в областта на петата.Изработеният от висококачествени материали "шок- абсорбер" обгръща петата и поема стреса при всяка стъпка. Подходящи за употреба при болки в петата в следствие на ошипяване или прена..
17.00лв.

Показани са 1 до 9 от 9 (1 страници)