Меню
Вашата количка

PEDAG

Производители: PEDAG
Супер мека възглавничка, която предотвратява натиска и облекчава болката, причинена от мазоли, кокоши трън и брадавици, намиращи се на пръстите или ходилната част на краката. Продукта е изработел от гъвкав и хигиенен гел, който е силно еластичен и устойчив на разкъсване. За еднократна употреба ..
10.00лв.
Производители: PEDAG
Kомбинирани ортопедични стелки за високи сводове. Омекотяват и позиционират петата, като преразпределят  равномерно натоварването в ходилото. Поддържат сводовете, ограничавайки пронацията. Коженият слой на стелките абсорбира влагата отделяна от краката и така поддържа оптимална влажност.Ма..
47.00лв.
Производители: PEDAG
Стелки за активно спортуващи хора. Покрити са със специално текстилно влакно, което отвежда влагата при потенето на краката.Анатомично поддържат напречния и надлъжен свод, омекотяват възглавничките и петата. Поемат натоварването и удара на ходилата с пода. Подходящи за спортни обувки и маратонки.Мат..
49.00лв.
Производители: PEDAG
Предпазителя спира болката и дискомфорта причинени при триенете на кокалчето в борда на обувката. Също така спира и предпазва ставата от образуването на мазол.Нанижете предпазителя върху палеца на крака, като за целта използвате отвора. След това поставете възглавничката, така че да легне върху кока..
10.00лв.
Производители: PEDAG
Мек гелообразен предпазител с формата на шапцица.Мекият гел осигурява облекчение при проблеми с гънките на ноктите, врастнали нокти и проблеми с пръстите на краката.• предпазва и облекчава• има болкоуспокояващ ефект• за проблеми с гънките на ноктите• с врастнали нокти• за бегачи, футболисти, туристи..
10.00лв.
Производители: PEDAG
За защита при протривания, ранички, мазоли и кожни втвърдявания на пръстите. Нанизва се на пръста и се поставя върху болното място. Хипоалергично и хигиенно.Той предпазва и облекчава, има болкоуспокояващ ефект, за точки на натиск и наранявания, за брадавици и мазоли. Предлаг..
10.00лв.
Производители: PEDAG
Разделителят за пръсти се използва в случаите на ,,hallux valgus". Tой е направен от мек и хигиенен гел, който е много гъвкав и устойчив на разкъсване. Адаптира се перфектно към всеки пръст или крак. Разделителят е изработен с козметично масло, което осигурява допълнителна влага и удобство на кожата..
10.00лв.
Производители: PEDAG
Мек разделител за пръсти, предпазващ от триене на малките пръсти на краката.Предпазва близкостоящите и кръстосани пръсти от триене и застъпване. Облекчава болката при усукване на пръстите. Предлага се в два размера. Големият размер разделя вторият от третия пръст на крака, а малкият размер оста..
10.00лв.
Производители: PEDAG
 Особено меката подложка има еластична примка за сигурно прилягане към пръстите, без да ги притиска.Може да предотврати болката в пръстите на краката и мазоли по върховете на пръстите.• при чукообразни пръсти• при мазоли на върха на пръстите• има облекчаващ, болкоуспокояващ ефект• избягва дразн..
10.00лв.

Показани са 1 до 9 от 9 (1 страници)