Меню
Вашата количка

РЕСУСЦИТАТОРИ И МАСКИ

АМБУ за възрастни АМБУ за възрастни
Онлайн оферта -13 %
Производители: GIMA
PVC балон с обем 1600 мл.Маска за възрастни №5..
59.00лв. 68.00лв.
Производители: PVS
PVC ресусцитатор, с балон, за пулмонарна ресусцитацияОбем 1600 мл.Маска за възрастни №5..
64.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №0 - за новородени/ малка..
12.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №1 - за новородени/ голяма..
15.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №2 - за деца/ малка..
18.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон и полисулфон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №3 - за деца/ голяма..
27.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон и полисулфон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №4 - за възрастни/малка..
29.00лв.
Производители: GIMA
Маската е прозрачна, изработена от силикон и полисулфон, без латекс. Автоклавируема.Може да се използва както към балон за ресусцитация/ АМБУ, така и към вентилатор.Размер №5 - за възрастни/голяма..
31.00лв.
Покет маската за обдишване е неинвазивен уред, без латекс, с надуваемо уплътнение и вграден клапан за еднопосочно подаване на въздух, ефикасен филтър, защитаващ от директен контакт уста - уста с пациента по време на обдишване.Може да се прилага при деца и възрастни.Окомплектована е с компактна пласт..
22.00лв.
Производители: PVS
Покет маската за обдишване е неинвазивен уред, без латекс, с надуваемо уплътнение и вграден клапан за еднопосочно подаване на въздух, ефикасен филтър, защитаващ от директен контакт уста - уста с пациента по време на обдишване.Може да се прилага при деца и възрастни.Окомплектована е с мек калъф в син..
22.00лв.
Производители: GIMA
Силиконов прозрачен балон за обдишване, без латекс.Автоклавируем при 134°C.Обем: 550 мл.Окомплектован със силиконова маска №3..
115.00лв.
Производители: GIMA
Силиконов прозрачен балон за обдишване, без латекс.Автоклавируем при 134°C.Обем: 280 мл.Окомплектован със силиконова маска №1..
115.00лв.

Показани са 1 до 12 от 12 (1 страници)