Меню
Вашата количка

КОЛАНИ И КОРСЕТИ

Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дегенеративни състояния- Хронични болки ниско в кръста- Следродилни състояния- Постоперативни състояния - за придържане и укрепване на коремната стена- ОстеопорозаВисочина: 26 см.Изработен от памучна материя.Определянето на точния размер е според обиколката н..
42.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дегенеративни спинални патологии в лумбалната област- Дискова херния- Разтяжения и навяхвания в областта на лумбалните мускули и сухожилия- Хронични болки ниско в кръста- Рехабилитация и превенцияВисочина: 18 см.Определянето на точния размер е според обиколка..
64.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дегенеративни спинални патологии в лумбалната област- Дискова херния- Разтяжения и навяхвания в областта на лумбалните мускули и сухожилия- Хронични болки ниско в кръста- Рехабилитация и превенцияВисочина: 25 см.Определянето на точния размер е според обиколка..
74.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Лумбална дископатия- Постоперативни състояния- Лумбални диформации- Напрежение в областта на лумбосакралната област на гръбначния стълбОпределянето на точния размер е според обиколката на талиятаS - 65 - 75 см.M - 75 - 85 см.L - 85 - 97 см.XL - 97 - 110 см.XX..
112.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Болки в гръбначния стълб- Дегенеративни спинални патологии- Дискова херния- Остеопороза- Спондилит (Болест на Бехтерев)- Спондилолиза- Нестабилност в областта на гръбначния стълб- Рехабилитация и превенция- Неправилна стойкаОпределянето на точния размер е спо..
138.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Многостепенни дегенеративни дискови заболявания- Многостепенна дископатия- Остеопороза- Нестабилност в областта на гръбначния стълб- Лумбална спондилолистеза- Фрактура на прешлени (компресионна фрактура)- Ишиас- След хирургична намеса (ортопедична, неврологич..
155.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дегенеративни състояния- Хронични болки ниско в кръста- Следродилни състояния- Постоперативни състояния - за придържане и укрепване на коремната стена- ОстеопорозаВисочина: 22 см.Изработен от памучна материя.Определянето на точния размер е според обиколката н..
38.00лв.

Показани са 1 до 7 от 7 (1 страници)