Меню
Вашата количка

МЕДИЦИНСКИ СТОЛОВЕ

Производители: GIMA
Произход ИталияИзработен от хром – никелова сплав, квадратен профил 3-секционен Регулируема гръбна секция Регулируема предна секция Миеща се повърхност Окомплектован с чифт регулируеми на височина анатомични кракодържатели Товароносимост: 150 кг. Легенче от неръждаема стомана, с Ø 32 см. Ра..
0.00лв.
Производители: GIMA
Произход Италия Изработен от хром – никелова сплав, кръгъл профил 3-секционен Регулируема гръбна секция Регулируема предна секция Миеща се повърхност Окомплектован с чифт регулируеми на височина анатомични кракодържатели Товароносимост: 120 кг. Легенче от неръждаема стомана, с Ø 32 см. Разм..
0.00лв.
Табуретка със седалка с регулируема височина. Хромираната й основа е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.Товароносимост - 100 кг.ОПЦИЯ: Предлага се и в следните варианти: На тапи Различен диапазон на регулиране на височината. Седалката, с диаметър 32 см., е изработена от висок..
126.00лв.
Табуретка със седалка с регулируема височина. Хромираната й основа е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.Товароносимост - 100 кг.Седалката е изработена от омекотена полиуретанова пяна, облицована с еко кожа - лесна и удобна за почистване Регулиране на височината посредством газов ам..
106.00лв.

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)