Меню
Вашата количка

ПУЛСОКСИМЕТРИ

Производители: CONTEC
Характеристики: Точно измерване на SpO2 и сърдечен ритъм Синхронизация с PC базиран софтуер Индикация за: захранване, звукова аларма, пулс Запис на данни до 24 часа Настройка на долни и горни граници на алармата Аналитичен софтуер Малък, лек и удобен за носене Приложим в болници, спешни цент..
370.00лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA - ИталияУстройство за измерване нивото на кислород в кръвта и пулс. Дисплей, изобразяващ стойностите и кривите на SpO2 и пулс Индикация за слаба батерия Автоматично изключване Мека силиконова подложка Размер, подходящ за приложение при деца и възрастни Изображението на дисплея м..
98.00лв.
Производители: SZ CREATIVE
Характеристики:Ø  OLED дисплейØ  Измерва и изобразява стойностите на пулс, сатурация и пулсов индекс в цифрова и графична формаØ  Подходящ за използване от възрастни и децаØ  Дисплеят със стойностите на екрана се върти в 4 посоки Ø  Индикатор за слабо захранванеØ  ..
98.00лв.
Производители: SZ CREATIVE
Характеристики:Ø  OLED дисплейØ  Измерва и изобразява стойностите на пулс, сатурация и пулсов индекс в цифрова и графична формаØ  Дисплеят със стойностите на екрана се върти в 4 посоки Ø  ВодозащитенØ  Режими на измерване: Непрекъснат и 30-секунденØ  Анализ на пулс..
108.00лв.

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)