Меню
Вашата количка

ПУЛСОКСИМЕТРИ

Производители: CONTEC
Характеристики: Точно измерване на SpO2 и сърдечен ритъм Синхронизация с PC базиран софтуер Индикация за: захранване, звукова аларма, пулс Запис на данни до 24 часа Настройка на долни и горни граници на алармата Аналитичен софтуер Малък, лек и удобен за носене Приложим в болници, спешни цент..
370.00лв.
ПУЛС ОКСИМЕТЪР iHEALTH AIR ПУЛС ОКСИМЕТЪР iHEALTH AIR
Онлайн оферта -33 %
Производители: GIMA
Устройство за измерване нивото на кислород в кръвта, пулс и индекс на перфузия. Измерва и записва стойностите на SpO2 и пулс от мобилното устройствоLED дисплей, изобразяващ стойностите на сатурация, пулс индекс на перфузияБезкабелно свързване чрез Bluetooth 4.0Безплатно приложение iHealth Съвм..
119.00лв. 178.00лв.
ПУЛС ОКСИМЕТЪР OXY-3 ПУЛС ОКСИМЕТЪР OXY-3
Онлайн оферта -50 %
Производители: GIMA
Произход GIMA - ИталияУстройство за измерване нивото на кислород в кръвта и пулс. Дисплей, изобразяващ стойностите и кривите на SpO2 и пулс Индикация за слаба батерия Автоматично изключване Мека силиконова подложка Размер, подходящ за приложение при деца и възрастни Изображението на дисплея м..
46.00лв. 92.00лв.
ПУЛС ОКСИМЕТЪР OXY-5 ПУЛС ОКСИМЕТЪР OXY-5
Онлайн оферта -23 %
Производители: GIMA
Произход GIMA - ИталияУстройство за измерване нивото на кислород в кръвта и пулс. Дисплей, изобразяващ стойностите на SpO2, пулс и индекс на перфузияПодходящ за използване от деца и възрастни Индикация за слаба батерия Автоматично включване и изключване Звукови аларми за SpO2 2 бр. алкални ба..
98.00лв. 128.00лв.
Производители: SZ CREATIVE
Характеристики:Ø  Цветен LED дисплейØ  Измерва и изобразява стойностите на пулс, сатурация и пулсов индекс в цифрова и графична формаØ  Подходящ за продължително непрекъснато мониториране на стойноститеØ  Съхранение на данни до 384 часаØ  Индикатор за слабо захранва..
390.00лв.

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)