Меню
Вашата количка

МОНИТОРИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ЖИЗНЕНИ ПОКАЗАТЕЛИ

Производители: CONTEC
Характеристики: Точно измерване на SpO2 и сърдечен ритъм Синхронизация с PC базиран софтуер Индикация за: захранване, звукова аларма, пулс Запис на данни до 24 часа Настройка на долни и горни граници на алармата Аналитичен софтуер Малък, лек и удобен за носене Приложим в болници, спешни цент..
370.00лв.
Производители: SZ CREATIVE
Портативен монитор за проследяване стойностите на различни жизнени показатели. Подходящ за използване както в домашни, така и в болнични условия, домове за стори хора, хосписи и др. Възможност за трансфериране на данните чрез приложение към мобилен телефон или РС.Характеристики: - 4,3 LCD екра..
960.00лв.
Производители: SZ CREATIVE
Портативен монитор за проследяване стойностите на различни жизнени показатели. Подходящ за използване както в домашни, така и в болнични условия, домове за стори хора, хосписи и др.Характеристики: - 7” LCD екран с висока резолюция- Анализ на артимия и ST-сегмент- Защита при дефибрилация- 60-часов з..
1890.00лв.
Производители: SZ CREATIVE
Портативен монитор за проследяване стойностите на различни жизнени показатели. Подходящ за използване както в домашни, така и в болнични условия, домове за стори хора, хосписи и др.Характеристики: - 7” LCD екран с висока резолюция - Измервани стойности: ü SpO2 ü Пулс ü Неинвазивно кръвно наляга..
1850.00лв.
Производители: CONTEC
Мултифункционален монитор за следене стойностите на неинвазивно кръвно налягане, SpO2, систолично, диастолично и средно кръвно налягане, пулсХарактеристики:Наблюдение на неинвазивно кръвно налягане и SpO2 при новородени, деца и възрастни Намира приложение в общата медицина, хирургия, операционни, и..
790.00лв.
Производители: CONTEC
Мултифункционален пациентен монитор за едновременно следене  стойностите на кръвното налягане и SpO2Характеристики: Компактен и лесен за употреба Вградена сонда за измерване на SpO2 Лесно преминаване между функциите за мониториране и 24-часово измерване на неинвазивно кръвно налягане Продължител..
720.00лв.
Портативен апарат за изследвания на периферни съдове.Възможност за бързо и ефективно диагностициране на артериални и венозни заболявания. Бързо и точно локализиране на повърхностни и дълбоки кръвоносни съдове.Окомплектован стандартно с 8 MHz сонда. Опция: 4 MHz сонда - 198 лв. с ДДСКомплект: Съдов д..
460.00лв.
За отчитане на сърдечни тонове на фетуса след 12-тата седмица в домашни, клинични и болнични условия.Характеристики:- Лек, компактен, с ергономичен дизайн, лесен за употреба- Сондата е вградена в апарата- Високочувствителна доплерова сонда- Дисплей за сърдечен ритъм 25 х 14 мм.- Обхват на сърдечния ..
138.00лв.
За отчитане на сърдечни тонове на фетуса болнични, клинични и домашни условия.Характеристики: -        LCD дисплей с подсветка 45 х 25 мм. -        Захранване: 2 броя батерии АА -      &nbs..
158.00лв.

Показани са 1 до 9 от 9 (1 страници)