Меню
Вашата количка

ТЕРМОМЕТРИ

Медицински максимален термометър, без живакПриложение: орално, ректално, аксиларноДиапазон на измерване: от +35°С до +42°С..
10.50лв.
Производители: GIMA
Произход Италия За измерване на телесна температура: орално, ректално и аксиларно (под мишница)Характеристики: - Флексибилен накрайник - Водоустойчив - Измерване на температурата в °С или °F - Точно и бързо измерване за 30 секунди - Безопасен и лесен за употреба - С ясен и голям осветен диспл..
10.80лв.
Производители: GIMA
Произход Италия За измерване на телесна температура:орално, ректално и аксиларно (под мишница)Характеристики: - Измерване на температурата в °С или °F - Точно и бързо измерване за 60 секунди - Безопасен и лесен за употреба - С ясен и голям дисплей - Обхват на измерването: 32.0°С - 42,9°С - То..
7.80лв.
Производители: GIMA
Произход Италия Точно и бързо измерване за 10 секунди За измерване на телесна температура: орално, ректално и аксиларно (под мишница)Характеристики: - Флексибилен край - Водоустойчив - Измерване на температурата в °С или °F - Точно и бързо измерване за 10 секунди - Безопасен и лесен за употре..
18.00лв.
Производители: GIMA
Произход Италия За измерване на базална температура и фертилен контрол За измерване на телесна температура: орално, ректално и аксиларно (под мишница)Характеристики: - Водоустойчив - с 4 знака (2 след десетичната запетая) - За фертилен контрол - Измерване на температурата в °С или °F - Точно ..
14.80лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияХарактеристики: Гъвкав връх Звуков сигнал Памет от последното измерване Сменяема батерия Водоустойчив Автоматично самоизключване Целзий/ Фаренхайт..
19.50лв.
Производители: OMRON
Дизайн и технология - ЯпонияХарактеристики: Надежден и лесен за употреба Измерване за 1 сек. Литиева батерия с дълъг живот Памет за 25 измервания 21 защитни капачки 3 в 1 измерване на повърхност Светещ дисплей..
125.00лв.
1 секундно измерванеТрицветен осветен дисплейАларма при висока температураЧасовникПамет 10 измервания с дата и час2 режима на работа:* Измерване на чело* Измерване на повърхностАвтоматично изключване, след 1 мин.Индикатор за изтощени батерииИндикатор за нивото на температуратаЕргономичен дизайнГолям..
89.00лв.
Инфрачервен термометър за чело ~2 секундно измерванеПамет 6 измерванияАвтоматично изключване, след 1 мин.Индикатор за изтощени батерииИндикатор за нивото на температуратаЕргономичен дизайнГолям дисплейРастояние за измерване <= 2.5см..
108.00лв.
Производители: NISSEI
Безконтактно измерване на температуратаВъзможност за измерване на температура при новородени, деца и възрастниtriControl технологияВъзможност за измерване на температурата на предмети и околната средаLCD дисплейПамет за 10 измерванияЗахранване – 1 ААА батерияКлинична точност на резултатитеПодходящ з..
198.00лв.
Производители: ADC - AMERICAN DIAGNOSTIC COMPANY
Произход - American Diagnostic Company - САЩДигитален ветеринарен термометър.Измерва температурата за около 10 секунди и сигнализира със звуков сигнал.Подходящ за ректално измерване.С голям дисплей и памет за последното измерване.Връвчица за улеснение при изваждането му.Окомплектован с 1,55 V батери..
24.80лв.

Показани са 1 до 12 от 16 (2 страници)