Меню
Вашата количка

REH4MAT

Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дегенеративни състояния- Хронични болки ниско в кръста- Следродилни състояния- Постоперативни състояния - за придържане и укрепване на коремната стена- ОстеопорозаВисочина: 26 см.Изработен от памучна материя.Определянето на точния размер е според обиколката н..
42.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дегенеративни спинални патологии в лумбалната област- Дискова херния- Разтяжения и навяхвания в областта на лумбалните мускули и сухожилия- Хронични болки ниско в кръста- Рехабилитация и превенцияВисочина: 18 см.Определянето на точния размер е според обиколка..
64.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дегенеративни спинални патологии в лумбалната област- Дискова херния- Разтяжения и навяхвания в областта на лумбалните мускули и сухожилия- Хронични болки ниско в кръста- Рехабилитация и превенцияВисочина: 25 см.Определянето на точния размер е според обиколка..
74.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Лумбална дископатия- Постоперативни състояния- Лумбални диформации- Напрежение в областта на лумбосакралната област на гръбначния стълбОпределянето на точния размер е според обиколката на талиятаS - 65 - 75 см.M - 75 - 85 см.L - 85 - 97 см.XL - 97 - 110 см.XX..
112.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Болки в гръбначния стълб- Дегенеративни спинални патологии- Дискова херния- Остеопороза- Спондилит (Болест на Бехтерев)- Спондилолиза- Нестабилност в областта на гръбначния стълб- Рехабилитация и превенция- Неправилна стойкаОпределянето на точния размер е спо..
138.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Неправилна стойка при деца в училищна възраст- Начален стадий на гръбначни изкривявания- Сколиоза- При болки в гърба, причинени от неправилна стойка- Слабост на гръбните мускули- Постуларни болки, причинени от продължителна работа в седнало или наведено полож..
28.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Многостепенни дегенеративни дискови заболявания- Многостепенна дископатия- Остеопороза- Нестабилност в областта на гръбначния стълб- Лумбална спондилолистеза- Фрактура на прешлени (компресионна фрактура)- Ишиас- След хирургична намеса (ортопедична, неврологич..
155.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаИзработен от памук, осигурява поддръжка и фиксация на горния крайник. Стабилизира и освобождава напрежението от ръката, рамото и лакета. Може да се използва в комбинация с други ортопедични продукти и гипс.Размера се определя от разстоянието от върха на пръстите до лакета.S - 30 - 36..
19.50лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дислокация на раменната става- Травми на акромиоклавикуларната става (между ключицата и лопатката)- Постоперативно лечение след хирургична намесаОпределянето на точния размер е според обиколката на гръдния кош.M - 60 - 80 см.L - 80.5 - 100 см.XL - 100.5 - 120..
47.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Травми на рамото, които не изискват хирургична намеса или гипсиране- Кифоза- Прилагане на корекции без хирургична намеса- Осигурява фиксиране на раменния пояс при фрактури на ключица и скапулаОпределянето на точния размер е според надгръдната обиколка.Размери..
54.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Пателарна дислокация (латерална, медиална, вертикална, хоризонтална)- Пателарна малформация- Пателофеморален синдром- Пателофеморална нестабилностОпределянето на точния размер е според обиколката на крака през коляното.Универсален размер - 30 - 46 см. Патела..
92.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Дислокация на коляното- Разтежения и усуквания в областта на коляното- Странична нестабилност на колянните връзки- Травми на колянните лигаменти- Реконструкция на колянните сухожилия- Други хирургични (ортопедични) интервенции- Остра и хронична пателарна дисл..
138.00лв.

Показани са 1 до 12 от 21 (2 страници)