Меню
Вашата количка

SECA

Производители: SECA
Произход ИталияРъстомер за бебета, изработен от здрава и устойчива, миеща се материя. Лесен за поддържане и почистване с дезинфекциращи препарати.Сгъваем - за по-удобно транспортиране и спестяване на място.Фиксатор за главата на бебето и плъзгач за фиксиране на крачето - за точно измерване ръста на ..
158.00лв.
Производители: SECA
Ръстомер за стена от 0 до 220 см.Градуиране: 1 мм.Лесен за фиксиране, удобен за използване.Окомплектован с винт за фиксиране към стена...
54.00лв.
Производители: SECA
Телескопичен ръстомер за монтаж към теглилки SECA. Изработен от здрав и устойчив алуминиев материал.  Обхват на измерване: от 60 до 200 см.Градуиране: 1 мм.Лесен за фиксиране, удобен за използване...
228.00лв.
Производители: SECA
Произход ГерманияЕлектронна теглилка, подходяща за професионална и домашна употреба.Коритото се сваля лесно и може да се използва за бебета и за деца.Обхват на измерване:  до 20 кг.Точност на измерване: 5 г < 10 кг. > 10 гФункции: Тара, BMI, автоматично задържане, авто..
445.00лв.
Производители: SECA
Произход ГерманияЕлектронна везна, подходяща за професионална и домашна употреба.Дисплей на нивото на очите - за по-голямо удобство.Обхват на измерване:  до 180 кг.Точност на измерване: 100 гФункции: Автоматично включване, автоматично изключванеЕл. захранване: 4 батерии, тип ААРа..
678.00лв.
Производители: SECA
Произход ГерманияКЛАС III, М СертификатЕлектронна везна за професионална употреба. Подходяща за използване в болници, медицински практики и други здравни заведения.Дисплей на нивото на очите - за по-голямо удобство.Платформа изработена от здрава и устойчива стомана и алуминий.Колелца - за по-лесно и..
1578.00лв.

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)