Меню
Вашата количка

ОРТОТЕХ

Производители: ОРТОТЕХ
Епибрейс Комфорт  прилага еластичен натиск върху мускулатурата на предмишницата. Намалява натоварването и болката в областта на епикондилите. Притискащият елемент е изработен от 100% силиконов еластомер, който комфортно контактува с кожата. Анатомичната форма допринася за неразместването при уп..
35.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Митела Кидс с отвор за лакътя, осигурява удобно опора и поддържа горния крайник. Намалява болката и отока. Не се размества и е стабилна, защото лакътя попада в отвора, независимо дали има гипсова превръзка или не. Проветривата, 100% памучна материя е комфортна за употреба директно върху кожата, а съ..
24.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Мителата Лайт осигурява удобна опора и поддържане на горния крайник. Изработена от проветривата 100% памучна материя. Размери (според дължината от лакета до остновата на пръстите):M - 27 - 36 см.L - 36 - 45 см...
24.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Митела Лайт Орто  осигурява удобна опора и поддържане на горния крайник. По този начин намаляват болката и следтравматичният оток.Приложение: при травматични увреди на горния крайник, при гипсова имобилизация, след мекотъканни операции в областта...
30.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Наглезенката Екстра е изработена от дишащ, лек и еластичен материал. Тя максимално стабилизира глезенната област. Високата степен на стабилност се осигурява чрез комбиниране на две еластични ленти и два двойни пружинни елемента. Плоските пружинни детайли са разположени в странични джобове, анатомичн..
80.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Наглезенката Комфорт стабилизира глезенната област. Изработена от еластичен материал и фиксираща еластична лента, която укрепва травмираните връзки. Намаляват оплакванията при остри травми или хронични заболявания. Приложима при спорт или при ежедневни натоварвания. Размери (обиколка на глезен..
44.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Наглезенката Лайт е изработена от лек, дишащ и еластичен материал. Обхваща глезена и придава умерена стабилизация в областта му като запазва свободата на движение. Приложение: При спорт и ежедневни натоварвания.Размери (според обиколката на глезена през петата):S - 29 - 32  см.M -  32 - 35..
28.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Накитникът Лайт осигурява стабилизиращ натиск върху сухожилията на мускулите в областта на китката. Намалява претоварването и болката в тях,  причинени от физическа работа или травма. Силата на пристягането се регулира индивидуално посредством велкро лентата и катарама. Изработен от дишащ ..
27.50лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Накитникът укрепва и стабилизира китковата област и намалява натоварването на сухожилията.Продуктът се фиксира към палеца и това осигурява допълнителна стабилност.Универсален размер (според обиколка на китката от 14 до 21 см.)..
26.50лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Наколенката Комфорт укрепва областта на колянната става. Отворът на фиксиращия ринг е еластичен и стабилизира пателата, без да я притиска. Това облекчава болките в обастта на коляното. Конструкцията е отворена и позволява индивидуално пристягане на три нива според обиколките на бедрото. Продуктът е ..
46.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Наколенката Стандарт плюс е изработена от дишащ и еластичен материал. Осигурява сигурна стабилизация на коляното. Нейната конструкция е отворена, за по-лесно поставяне, като позволява по-точно фиксиране, според индивидуалните размери на бедрото и подбедрицата. Пателата е обхваната от отворен ринг с ..
110.00лв.
Производители: ОРТОТЕХ
Налакътник Комфорт е изработен от трислойна, дишаща и еластична материя. Пелота за локален натиск намалява болката и натоварването при епикондилит. Пристягането може да се регулира.Размери (според обиколката на лакътя в зоната на сгъване, при изпъната ръка):ХS  - 21 - 23 смS  - 23 - 2..
41.00лв.

Показани са 1 до 12 от 25 (3 страници)