Меню
Вашата количка

GIMA

Производители: GIMA
Комплект 4 бр. кламп електроди, за възрастниНе съдържат латексНе съдържат никел..
42.00лв.
Производители: GIMA
Висококачествен стетоскоп - подходящ за възрастни и децаМожем да ви го предложим в следните цветове:Произход: ИталияХарактеристики: - Нагръдник (35 - 45 мм. диаметър), изработен от неръждаема стомана - Вградена в шлауха бинаурална пружина, изработена от неръждаема стомана - Елегантен шлаух с..
44.00лв.
СТЕТОСКОП EVOLVE СТЕТОСКОП EVOLVE
Онлайн оферта -15 %
Производители: GIMA
Произход ИталияВисоко акустичен и чувствителен стетоскоп за деца и възрастни.Стетоскопът GIMA EVOLVE е оборудван с плаваща диафрагма, която позволява слушането както на ниски, така и на високочестотни звуци, без да обръщате накрайника за гръден кош. За да слушате нискочестотни и високочестотни зв..
66.00лв. 78.00лв.
Производители: GIMA
Произход GIMA  - ИталияСъвместим с всички компресорни инхалатори.Дава възможност за разпрашаване на инхалирания медикамент с различна големина на частиците...
12.80лв.
Производители: GIMA
Стетоскопът е от варианта Rapaport отличаващ се със своята мултифункционалност.Можем да Ви го предложим в следните цветове: Произход ИталияСтетоскоп Sprague Rappaport 5 в 1 Характеристики: - Стетоскоп с двойна глава и двоен бинаурален шлаух - Без латекс - Нагръдник, изработен от цинкова сплав, ..
36.00лв.

Показани са 181 до 185 от 185 (16 страници)