Меню
Вашата количка

КПР СИМУЛАТОР BASIC BILLY+

Новият манекен BASICBilly+ Basic Life Support (BLS) e с комплект за надграждане с директна обратна връзка за CPR, който позволява на учениците и инструкторите ефективно да тренират CPR с безплатните, точни и лесни за употреба мобилни приложения, поддържани от heartisense®.

 

Този висококачествен и икономичен BLS манекен, съвместим с AHA, е цялостно решение за обучение, наблюдение, анализиране и разбор на представянето на CPR. Манекенът се свързва с приложението чрез силна и надеждна Bluetooth връзка – няма нужда да настройвате безжична мрежа.

Приложението Instructor предоставя подробен преглед на ефективността на до шест манекена наведнъж, докато приложението Student позволява на обучаемите директно да виждат и наблюдават ефективността на CPR в реално време.

 

Обучението за основно поддържане на живота с BASICBilly+ показва колко лесно бихте могли да окажете помощ и да спасите животи чрез правилен сърдечен масаж и вентилационна техника с директна обратна връзка, използвайки съответните приложения. BASICBilly+ има реалистични анатомични ориентири, за да научи правилната позиция на ръцете за компресия на гърдите. Функцията за накланяне на главата прави главата лесна за накланяне, за да се отворят дихателните пътища за реанимация уста в уста и уста в нос и BVM или да се симулира запушен дихателен път. Освен това гръдният кош се повдига, когато белите дробове се вентилират. Възможна е и вентилация с маска и BASICBilly+ се доставя с 5 лесни за смяна белодробни торби за еднократна употреба и 1 допълнителна маска за лице за хигиенична изкуствена вентилация.

 

Солиден и компактен манекен за ефективно обучение:

Изработен от лесен за почистване издръжлив материал без латекс

Хигиеничен за използване с лесни за смяна дихателни пътища за еднократна употреба

Реалистични анатомични ориентири, за да научите правилната позиция на ръцете за компресия на гърдите

Може да се практикува реанимация уста в уста, уста в нос или BVM

Предлага функция за накланяне на главата за отваряне на дихателните пътища или симулиране на запушени дихателни пътища

Видимо повдигане на гърдите при вентилация на белите дробове

Силата, която трябва да се приложи по време на компресия на гърдите, е внимателно проучена, за да предложи реалистично обучение

 

 

Приложенията за CPR осигуряват обратна връзка за:

Компресия (дълбочина, откат и скорост)

Дъх (обем)

Време за ръце в реално време

Обратната връзка и оценката отговарят на стандарта на най-новите насоки на Американската сърдечна асоциация (AHA) и Европейския съвет по реанимация (ERC).

Приложението CPR, което ще се използва с BASICBilly+, се предлага в две версии:

приложение за ученик и приложение за инструктор, отговарящи на нуждите на всеки потребител. Двете приложения са безплатни и достъпни за изтегляне от Apple store и Google store.

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Стоките се доставят с куриер на "СПИДИ", "ЕКОНТ", "Д & Д" или избрана от клиента куриерска фирма.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е 1 до 3 работни дни след потвърждаване на заявката. 
Поръчки, направени през почивните дни се обработват през първия работен ден, след постъпване на заявката.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Цената на пратката зависи от размера на пратката и от използвания куриер.
Клиентите, които използват услугите на "СПИДИ" се възползват от специално договорените ни цени.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Доставките се извършват с наложен платеж или с предварително заплащане по банков път.
При получаване на пратка с Пощенски паричен превод, клиентът е длъжен да изиска от куриера и запази издадената бележка за направеното плащане, която по формулировката на НАП за работа с ППП е фискален (касов) бон.