Меню
Вашата количка

АУДИОМЕТРИ И ТИМПАНОМЕТРИ

Производители: SIBELMED
Аудиометричната кабина S40 е изработена от най-съвременните изолационни материали. Тя е олекотена, с висок изолационен индекс, голяма функционалност и приятна визия. Кабината има заключваща се врата, прозорец, позволяващ визуален контакт между пациента и лекаря, както и необходимите връзки за свързв..
Производители: SIBELMED
Шестте различни конфигурации на аудиометър SIBELSOUND 400 дават възможност за използването му в скрийннингова, базова и клинична диагностика.Характеристики:Съвременна дигитална технология, базирана на DSP Калкулиранена загуба на слух и диагностика Вградена база данни за над 1 000 теста Висока честот..
Произход ГерманияПродуктът е разработен за автоматична ушна промивка, в амбулаторни и болнични условия от УНГ специалисти. Иновативна, компактна и ефикасна, системата OTOSCILLO комбинира качество и безопасност в един уред. Otoscillo е електрическа система за иригация и улеснено промиване на ушния ка..
Производители: SIBELMED
SIBELMED W50 е софтуер за визуализиране, съхранение, трансфириране, анализ и представяне на аудиометрични тестове в Microsoft Windows ®...
Тимпанометър за измерване нивото на течност в средното ухо. За диагностика на инфекции и остър отит в средното ухо.Измерването се прави на базата на акустична рефлектометрия.Апаратът EARCHECK засича наличието на течност в средното ухо, което е сигурен знак за инфекция или възпаление (отит).Изключите..
175.00лв. 195.00лв.

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)