Меню
Вашата количка

НАКИТНИЦИ - КИТКА/ ДЛАН

Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:- Нестабилност в областта на китката- Имобилизация след травми на китката (фрактури, дислокации)- Бурсити- Разтяжения на улнарния колатерален лигамент, напр. Скиорски палец- Нестабилност в областта на карпометакарпалната става на палеца, при остеоартрит- Дислок..
58.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаНавиващ се около китката стабилизатор, изработен от специалната материя ACTIV PREN. Снабден е с пристягаща лента и катарама, за по-стабилно фиксиране на ставната връзка. Осигурява облекчение на напрежението в мускулите на ръката и дланта. Препоръчва се при тежка физическа работа и сп..
15.00лв.
Производители: REH4MAT
Произход - ПолшаПрилага се в случаи на:-Имобилизация при травми на китката (фрактури, дислокации)- Бурсити- Нестабилност в областта на китката- Дегенеративни процеси и възпаления- Профилактично при спортОпределянето на точния размер е според обиколката на китката.S - 13 - 15 см.M - 15.5 - 17 см.L - ..
42.00лв.
Механично устройство за раздвижване пръстите на ръката.Подходящ за трениране гъвкавостта, силата и координацията на пръстите.Подходящ за рехабилитация, усилване на захвата на пръстите, китката, дланта и предмишницата...
38.00лв.

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)