Меню
Вашата количка

ДРУГИ

GUMDOC е масажор, предназначен за приложение през периода на растеж на млечните зъби, успокояващ болката. GUMDOC е безопасно средство за дъвчене и хапане, спомагащо за облекчаване на болката.Намалява дискомфорта на бебето при подути венци, като ги масажира внимателно. Растежът на млечните зъби започ..
98.00лв.
HEADOC е иновативен уред за лечение без медикаменти на стрес, напрежение, главоболие и мигрена.Три нови технологии, комбинирани в един уред, лекуват проблеми, причинени от съвременния начин на живот.С помощта на козметичния адаптор HEADOC може да се използва и като масажор за  нанасяне на кремове и ..
268.00лв.
URIDOC спомага за успокояване на уринарни състояния, като уринарна колебливост, инконтиненция, ноктурия. URIDOC може да се използва и при болки  и схващания в мускулите, ставните връзки, гърба.Незабавно успокояване на болката 5 програми за оптимални резулти Успокояващ вибрационен механизъм За усп..
228.00лв.
Производители: GIMA
Произход Италия Естествен, екологичен начин за пълното отстраняване на въшките и техните гниди без причиняване на излишно неудобство и болка. Идеален за приложение при деца и хора с алергии.Ергономичен гребен с дълги метални зъби и отделяща се, почистваща четка, с вградено увеличително стъкло. Дъ..
17.00лв.
Производители: GIMA
Произход Италия Естествен, екологичен начин за пълното отстраняване на въшките и техните гниди без причиняване на излишно неудобство и болка. Идеален за приложение при деца и хора с алергии.Този иновативен продукт отстранява и убива въшките и техните гниди посредством бързо увеличаващо се електрич..
49.00лв. 54.00лв.
Дължина: 5 м. (в разпънато състояние)Ширина: 6 см., 8 см., 10 см., 12 см. Състав: Полиестер, полиамид, латекс Действие: Профилактично Предназначение: Разширени вени, травми, постфлебитен синдром..
3.00лв.
Производители: GIMA
Произход Италия Удобен за употреба при пътуване За ректално и вагинално приложение Характеристики: - Обем на контейнера: 2 л. - 2 накрайника, затварящ клапан, тубус - Възможност за закачане - Опаковка: картонена кутия..
13.50лв.

Показани са 1 до 12 от 44 (4 страници)